A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбувся заключний етап конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім»

Дата: 21.11.2022 16:42
Кількість переглядів: 335

17 листопада 2022 року проведено заключний етап ХХХ обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім». Конкурс-огляд відбувався у заочному форматі.

Організаторами заходу виступили Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді.

Варто зазначити, що на сьогодні в області нараховується 312 екологічних агітбригад, у яких задіяні 2728 дітей та 66 екологічних театрів, які відвідують 795 учнів. Серед цієї кількості є і учні Решетилівської громади.

Тематика цьогорічного конкурсу «Клімат змінюється. Твої дії!». У ньому взяло участь 30 колективів екологічної просвіти із 25 територіальних громад.

Участь у заключному етапі конкурсу-огляду взяло 8 команд-переможців ІІ (зонального) етапу із 6 територіальних громад області.

На підставі рішення обласного журі за участь у конкурсі-огляді і досягнуті успіхи в питанні пропаганди екологічних знань дипломом Департаменту освіти і науки ОВА за ІІ місце в номінації «екологічна агітбригада» нагороджено агітбригаду «Стоп: перезавантаження» Потічанської філії І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника».

Вітаємо заклад та його учнів із почесним ІІ місцем в конкурсі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень