A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Онлайн-засідання вихователів та керівників закладів дошкільної освіти громади

Дата: 30.11.2022 18:25
Кількість переглядів: 372

30 листопада 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників Решетилівської міської ради було проведено онлайн-засідання вихователів та керівників ЗДО громади на тему «Школа цифрової грамотності вихователів ЗДО».

Під час онлайн-заходу учасники взяли участь в навчальному тренінгу з використанням цифрових інструментів, що включав теоретичну та практичну частини.

Під час засідання педагоги говорили про цінність дистанційного навчання, доступність та використання комп’ютерних технологій, які потрібно використовувати в роботі, бо це не лише професійний ріст освітян, а й розвиток компетенції дитини в цифровому світі.

Своїм досвідом із колегами поділилися:

- учитель початкових класів Решетилівської філії І ст. ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника» Валерія Коровіна (виступ на тему «Програми та сервіси для урізноманітнення інтерактивного інструментарію заняття»);

- вихователь Покровського ЗДО ясла-садок «Барвінок» Наталія Черкун (виступ на тему «Монтаж та створення відеороликів за допомогою фоторедактора «Video Maker»);

- вихователі Решетилівського ЗДО ясла-садок «Ромашка» Лариса Перепелиця та Юлія Кривозуб (виступ на тему «Використання сервісів «LearningApps» та дошки «Padlet» в організації дистанційної форми освітнього процесу в ЗДО»).

За умови успішного виконання практичного блоку завдань  учасникам передбачено видачу сертифікатів про підвищення кваліфікації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень