A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Функціонування закладів середньої та дошкільної освіти в зимовий період

Дата: 01.12.2022 15:10
Кількість переглядів: 355

1 грудня 2022 року начальник відділу освіти Алла Костогриз провела дві оперативні онлайн-наради – для директорів закладів загальної середньої освіти та керівників закладів дошкільної освіти.

 

На нараді розглядали питання, які стосувалися діяльності ЗЗСО та ЗДО в нинішніх умовах. Окрім організації навчального процесу згідно безпекових норм під час воєнного стану, заклади мають ще враховувати графіки відключення електроенергії. У свою чергу це позбавляє можливості ефективно, у разі потреби, проводити навчання дистанційно. А також впливає на опалення приміщень та порушує звичний режим роботи шкіл та садочків. З цього приводу начальник відділу вкотре наголосила на тому, що керівники закладів освіти та педагогічні колективи мають право самостійно вносити зміни до режиму, оперативно приймати рішення та швидко реагувати на ситуацію на місцях. При цьому варто враховувати думку батьків та комунікувати з ними задля вирішення спірних питань.

 

В числі іншого говорили про потреби закладів (додаткові засоби освітлення), харчування, підвезення учнів, їх участь у спортивних заходах, олімпіадах та ін.

 

Не зважаючи на всі виклики сьогодення, педагоги в силі мінімізувати дітям відчуття війни та зробити освітній процес оптимально комфортним.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень