A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відновлено роботу по Стратегії розвитку освіти Решетилівської громади

Дата: 05.12.2022 17:44
Кількість переглядів: 262

Освітня ланка Решетилівської громади однією з перших прийняла на себе виклики, спричинені запровадженням воєнного стану в країні. Не зважаючи на труднощі, вся освітянська родина об'єдналася в один спільний фронт, щоб і надалі тримати навчальний процес на високому рівні. Ми всі спільно маємо діяти заради Перемоги та навіть в такий нелегкий час давати знання, відкривати нові можливості для молодого покоління. Тому повідомляємо, що після тривалої перерви відновлено роботу по Стратегії розвитку освіти Решетилівської громади разом із партнерами швейцарсько-українського проєкту DECIDE .

Для покращення роботи галузі освіти в громаді та подальших напрацювань нам важливо дізнатися думку педагогічних працівників, здобувачів освіти та батьків Вашого закладу шляхом заповнення опитувальних листів.

Опитування проводиться для визначення перспектив розвитку освіти громади, пріоритетних завдань, виявлення існуючих проблем. Опитувальники є анонімними та містять широкий спектр запитань, які максимально стосуються діяльності закладів освіти громади в умовах воєнного стану, навчального процесу, безпеки тощо. 

Опитування триває з 5 по 16 грудня 2022 року.

Прохання максимально долучитися до заповнення опитувальних листів для створення якісного та ефективного освітнього середовища у закладах загальної середньої освіти громади за посиланнями:

Опитувальний лист для керівників/учителів ЗЗСО

Опитувальний лист для учнів

Опитувальний лист для батьків

Дякуємо Вам за участь!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень