A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

«Збережемо ялинку» разом!

Дата: 12.12.2022 20:58
Кількість переглядів: 331

Зима – пора для свят і казкових див, неймовірних емоцій та радості, здійснення бажань… Це початок нового і очікуваного, світлі сподівання дорослих та дітей, час, коли ми всі єднаємося у спільній атмосфері родинного затишку. Нині як ніколи важливо бути разом, дбати про наші традиції, примножувати добрі справи, підтримувати захисників. Адже саме завдяки їх незламності ми теж стаємо стійкішими і маємо змогу долучитися до наближення Перемоги.

Місяць грудень відкриває зиму, а заодно і підготовку до новоріччя у закладах освіти громади. Чого тільки варто побачити справжню красуню-ялинку! А як щодо новорічних композицій своїми руками? Так, мова йде про традиційний щорічний обласний конкурс «Збережи ялинку».  

Мета конкурсу – пропаганда серед учнівської молоді руху за збереження хвойних дерев, формування екологічної свідомості дітей та учнівської молоді, виховання поваги до народних традицій, розвиток дитячої творчості.

До участі в конкурсі запрошувались учні та учнівські колективи ЗЗСО, вихованці та колективи  закладів позашкільної освіти, сімейні колективи. Свої роботи презентували Решетилівська філія І ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника», Покровський ЗЗСО І-ІІІ ст. та Будинок дитячої та юнацької творчості.

Конкурс проводиться у шести номінаціях: «Новорічно-різдвяна композиція», «Сюжетна композиція», «Стилізована ялинка», «Новорічний вінок», «Новорічний подарунок», «Традиційна народна іграшка».

Всі роботи, оформлені згідно вимог конкурсу вже направлені для завершального визначення переможців до Полтавського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень