A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Оголошено результати обласного конкурсу для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття»

Дата: 14.12.2022 14:08
Кількість переглядів: 567

23 листопада 2022 року в м. Полтава був проведений обласний конкурс для учнів 6-11 класів «Здорове життя – успіх буття» у форматі онлайн за допомогою дистанційних технологій освіти. Загалом на конкурс було подано 203 проєкти. Взяли участь команди з 28 територіальних громад, в тому числі і з Решетилівської.

 

Конкурс проходив у трьох номінаціях: «Науково-дослідницька робота», «Соціальна реклама», «Візуалізація біологічних об’єктів та природних явищ».

 

В номінації «Соціальна реклама» ІІ місце посіли учні ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника Решетилівської міської ради» – Артем Антоненко (11 клас), Анастасія Вдовиченко (11 клас), Вікторія Деньга (7 клас), Олексій Горохов (8 клас).

 

Серед когорти педагогів, які підготували учнів - заступник директора з навчально-виховної роботи, учитель образотворчого мистецтва ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» Ріта Домашенко та педагог-організатор цього ж закладу, учитель музичного мистецтва Людмила Юхименко.

 

Переможців конкурсу нагороджено дипломами Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА, а наукових керівників, які їх підготували відзначено грамотами Департаменту освіти і науки Полтавської ОВА.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень