A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулася онлайн-зустріч по обміну досвідом для учителів інформатики

Дата: 14.12.2022 17:27
Кількість переглядів: 185

14 грудня 2022 року Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведена онлайн-зустріч по обміну досвідом для учителів інформатики ЗЗСО громади.

 

Під час зустрічі своїм досвідом про оновлений курс інформатики, стратегії та методи його впровадження (пілотний проєкт) ділилася з колегами Ірина Байбуза, учитель інформатики ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника».

 

Олена Литвин, учитель інформатики ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника» розповідала про переваги та особливості 3D-графіки,  роботу з векторною програмою Tinkercad.

 

Учитель інформатики Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Віталій Гнида говорив у своєму виступі детально зупинився на Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної грамотності «Бобер».

 

ІТ-сфера має багато можливостей, які педагоги мають у повній мірі показати здобувачам знань, викликати в дітей інтерес до предмету із застосуванням новітніх програм, додатків, інтерактивних вправ та ін. Проте в умовах дистанційного навчання виникають певні складнощі, коли мова йде про засвоєння матеріалу та виконання практичних завдань. Над вирішенням цього вчителі предмету «інформатика» працюють спільно і діляться корисним досвідом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень