A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулася онлайн-нарада із заступниками директорів з виховної роботи та педагогами-організаторами ЗЗСО громади

Дата: 15.12.2022 14:24
Кількість переглядів: 209

Сьогодні, 15 грудня, Центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно із відділом освіти провів робочу онлайн-нараду із заступниками директорів з виховної роботи та педагогами-організаторами ЗЗСО громади.

 

Основна увага була прикута до теми національно-патріотичного виховання. Спеціаліст відділу Леся Пустяк наголосила на важливості проведення заходів відповідного спрямування, запровадження їх не лише в межах освітнього процесу, а й на рівні закладу загалом. Для цього рекомендовано залучати максимальну кількість педагогів та дітей. Також спеціаліст надала роз’яснення щодо вимог до оформлення конкурсних робіт та проєктів із національно-патріотичного виховання, разом із колегами обговорили організаційні питання по їх підготовці.

 

Другий акцент онлайн-зустрічі – шкільне самоврядування: його організація, підготовка, або відновлення й активна діяльність. Своїм досвідом з цього питання поділилася Оксана Кукленко – заступник директора з виховної роботи Остап’євського ЗЗСО І-ІІІ ст. Свою думку з цього приводу висловили педагоги Покровського ОЗЗСО та Решетилівського ліцею. На організації учнівського самоврядування на рівні громади окремо зупинилася директор ЦПРПП Вікторія Пащенко. Закладам освіти надійшла пропозиція щодо створення нового учнівського активу на рівні Решетилівської громади. З цього приводу вже в наступному році будуть заплановані тематичні зустрічі та заходи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень