A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Підбито підсумки Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 10.12.2022 18:58
Кількість переглядів: 128

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Її мета – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

 

З метою створення безпечного освітнього середовища у школі, запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі, формування позитивних соціальних установок, попередження вживання алкогольних, наркотичних речовин, тютюнових виробів у закладах освіти Решетилівської громади було проведено ряд тематичних заходів, зустрічей, виховних годин, навчальних занять, лекцій, тренінгів, виставок малюнків та ін.

 

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його.

 

Заходи, які проводяться в школах громади в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» покликані виховати особистість, яка знатиме свої права і не допустить жорстокого поводження з собою.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень