A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

ХІІ обласний літературний конкурс «Відлуння заповітів земляків»

Дата: 24.12.2022 21:37
Кількість переглядів: 686

З метою вшанування творчої спадщини письменників-земляків, формування умінь і навичок літературної та дослідницької діяльності учнівської молоді, підтримки талановитої молоді та творчої праці педагогів Комунальний заклад Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» у травні 2023 року проводитиме ХІІ обласний літературний конкурс «Відлуння заповітів земляків», присвячений 115-річчю від дня народження Василя Барки (Василя Костянтиновича Очерета).

 

Умови участі в конкурсі, вимоги до творчих і дослідницьких робіт, критерії їх оцінювання розміщені на сайті Полтавської обласної Малої академії наук учнівської молоді в розділі «Нормативна база».

 

Для участі в конкурсі потрібно до 15 квітня 2023 року заповнити онлайн-анкету за посиланням (заповнюється науковим керівником).

 

Дослідницькі або творчі роботи, присвячені Василю Барці, потрібно подати в електронному та друкованому варіанті. Електронні варіанти необхідно надіслати на адресу: nagornij1205@gmail.com, друковані – на адресу: пров. Шкільний, 6, м.Полтава, 36003 до 20 квітня 2023 року.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень