A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулися підсумкові зустрічі з керівниками ЗДО та ЗЗСО

Дата: 28.12.2022 19:29
Кількість переглядів: 289

27 та 28 грудня відділом освіти спільно з ЦПРПП було проведено офлайн-зустрічі у форматі круглого столу для керівників ЗДО та ЗЗСО. Протягом них педагоги мали змогу підбити підсумки року, обмінятися досвідом роботи з конкретних напрямків діяльності, розповісти про здобутки та напрацювання колегам.

 

Директори ЗДО отримали можливість детально проаналізувати професійні стандарти керівника та вихователя дошкільного закладу, обговорити шляхи формування компетентностей, звернули увагу на роль комунікації у щоденній роботі дошкільних закладів, професійне зростання та ін. Крім того, присутні працювали в групах та почергово, через призму своїх закладів, висвітлювали професійний розвиток керівника ЗДО, педагогіку партнерства, організацію безпечного середовища.

 

На особливостях ділового спілкування та культури поведінки акцентували увагу під час зустрічі керівники ЗЗСО. Вони також зосередилися на професійних компетентностях та мали змогу опрацювати приклади ситуацій і знайти шляхи їх вирішення в контексті ділового спілкування.

 

Підсумовуючи зустрічі, начальник відділу освіти Алла Костогриз подякувала освітянам за наполегливу і самовіддану працю, адже освіта в умовах воєнного стану стала викликом, який галузь освіти громади змогла прийняти і подолати. Були максимально використані всі можливості для того, аби діти мали дитинство та отримували знання навіть в такий нелегкий для країни час. Попереду на освітян чекають нові завдання, плани, але є впевненість, що спільними зусиллями їх вдасться вирішити, тим самим зробивши освітній процес ще більш якісним та ефективним.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень