A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

З прийдешніми святами!

Дата: 30.12.2022 09:44
Кількість переглядів: 184

Новий рік – це свято радості, незриме очікування дива, родинного єднання, віри в майбутнє. Це час, коли минає все лихе і збувається навіть нездійсненне, мить, коли Всесвіт чує всі наші бажання і виконує їх…

Цей рік був для всіх нас непростим, здавалося, наче зупинився на світанку 24 лютого. Він випробовував український народ на міцність і єдність, приносив горе і втрати в сім’ї, полишав останньої надії і змушував повсякчас боротися, натомість дарував нове життя, вчив протистояти всім вітрам, чекати, молитися і любити попри все.

Організація освітнього процесу в умовах воєнного стану стала викликом для галузі. Але, об’єднавши зусилля, ми змогли гідно подолати всі перешкоди, над чим працюємо і дотепер. Завдяки незламності наших захисників ми маємо змогу виховувати і навчати, не на словах прищеплювати патріотизм, забезпечувати цікаве та змістовне дозвілля, шукати і знаходити нові можливості для професійного росту педагогічних працівників, волонтерити і допомагати вистояти тим, хто боронить наш спокій. Все це ми змогли і подолали разом!

На порозі прийдешнього Нового року бажаємо нашій країні миру, нехай серця кожного наповнюються щастям, в душі завжди горить вогонь любові, а в домі панують злагода, спокій та достаток. Цінуйте кожну мить, загадуйте бажання, обіймайте своїх близьких та рідних і неодмінно, повсякчас вірте у Перемогу!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень