A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Дата: 02.01.2023 13:47
Кількість переглядів: 388

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, популяризації вивчення історії, пошуку та розкриття юних талантів, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті України, Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді у 2023 році проводитиме обласний етап фотовиставки до Дня Соборності України: «Україна – це ми!»

Учасниками фотовиставки можуть бути окремі учні, вихованці, учнівські колективи, гуртки, об’єднання, заклади освіти області, дитячі громадські організації.

На обласний етап фотовиставки приймається до двох фотографій від закладів освіти. Тематика фотоматеріалів - довільна, але має відповідати змісту заходу. Фотографії можуть бути кольорові, чорно-білі, різні за жанром: портретні (автопортрет, сімейні, колективні), документальні, репортажні, сюжетні, краєвиди, панорами тощо.

 

Учасники публікують матеріали фотовиставки на сторінці закладу освіти, гуртка, творчого об’єднання у соціальній мережі Facebook та/або на офіційному сайті закладу освіти, який представляє(ють) учасник(и), з обов’язковим розміщенням відповідних хештегів #poltavatourcenter, #Україна_це_ми, #УДЦНПВ.

Організатори наполегливо не рекомендують публікувати фото із зображенням осіб, які є учасниками бойових дій, волонтерськими активістами, внутрішньо переміщеними особами.

 

Для участі необхідно пройти електронну реєстрацію за посиланням та завантажити матеріали фотовиставки до 16 січня 2023 року згідно з Порядком проведення. За більш детальною інформацією звертатися за телефоном 099 9573295.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень