A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Стартував ХІІІ Всеукраїнський конкурс учнівських творчих робіт «Я – журналіст»

Дата: 05.01.2023 13:07
Кількість переглядів: 277

Це Всеукраїнський конкурс для учнів 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, учнів і студентів професійно-технічних навчальних закладів та закладів передфахової вищої освіти. Проводиться з 2009 року. Започаткований у м. Рівне, а з 2016 року став Всеукраїнським.

 

Метою проведення конкурсу є виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської молоді, схильної до журналістської діяльності, сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції.

 

Його засновник секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв. Учасники конкурсу надсилають твори, фото і відео на теми, які щороку визначають організатори. Ключовим словом конкурсних робіт 2022-2023 навчального року є незламність. Повне формулювання конкурсної теми «Розповідаю світові про незламність українців». Учасники можуть розкривати конкурсну тему, розповідаючи про незламність захисників України на фронті, а можуть висвітлити його на прикладах волонтерської діяльності, роботи вчителів, медиків, енергетиків, журналістів, підприємців, усіх, хто своєю самовідданою працею, своєю незламністю зміцнює Україну в умовах протистояння російській військовій агресії, робить внесок у нашу майбутню перемогу.

 

Роботи визначаються у трьох номінаціях:

  • стаття (текстова робота, написана прозою);
  • фоторобота (фотографія або серія фотографій із обов’язковою супровідною інформацією про зміст фото – не більше 10 одиниць);
  • відеоробота (відео тривалістю не довше 10 хв.).

Початок прийому робіт – 1 грудня 2022 року, закінчення – 1 березня 2023 року. Участь у конкурсі безкоштовна. Нагородження переможців традиційно відбувається в Національній спілці журналістів України.

 

З деталями конкурсу можна ознайомитися в Положенні.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень