A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Всеукраїнський бліц-конкурс «Український орнамент Перемоги»

Дата: 05.01.2023 16:33
Кількість переглядів: 216

Орнамент — це не тільки декоративна прикраса, яка складається з елементів, що ритмічно повторюються, а і відображення прагнень людини, її зв’язку з природою, історичних особливостей. В етнічних орнаментах сконцентрований віковічний досвід народу, його уява про складність і гармонію буття.

З метою формування національної свідомості, відновлення історичної справедливості та належного вшанування подвигу кобзарів, Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України ініціює проведення бліц-конкурсу «Український орнамент Перемоги».

До участі у конкурсі запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної), вищої освіти.

На розгляд журі надсилається:

- заявка на участь із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові автора, назви закладу освіти, класу, курсу чи гуртка та адреси;

- конкурсна робота – кисет (капшук, гаман) чи хустинка із зображенням ліри, бандури чи кобзи та оздоблені автентичним орнаментом. За бажанням конкурсну роботу можна доповнити коротким посланням воїну, лікарськими цілющими травами.

Техніка виконання та оздоблення робіт – довільна. Розміри кисету – 90 мм х 90 мм, хустинки – 180 мм х 180 мм.

Конкурс проходить у січні-лютому 2023 року. Підведення підсумків до 28.02.2023 р. Роботи необхідно надсилати до 10 лютого 2023 року кур’єрською доставкою Нової пошти на адресу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді: місто Київ, вулиця Вишгородська, 19. Отримувач – Сергій Цюнь, 067-982-31-92.

Переможці Всеукраїнського бліц-конкурсу «Український орнамент Перемоги» будуть нагороджені дипломами відповідного ступеня. Роботи переможців конкурсу будуть передані воїнам Збройних сил України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень