A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Обмін досвідом та поширення творчих ідей НУШ

Дата: 09.01.2023 18:19
Кількість переглядів: 234

Сьогодні, 9 січня, Центром професійного розвитку педагогічних працівників спільно з відділом освіти було проведено онлайн-зустріч учасників професійної спільноти вчителів початкових класів Решетилівської ТГ. Тематикою зустрічі стали основні засади та принципи роботи НУШ.

Начальник відділу освіти Алла Костогриз, звертаючись до колег, наголосила на важливості і неперервності ідей НУШ, їх планового та поступового впровадження, а також вдосконалення вже освоєних вмінь на практиці в освітньому процесі. 

Координатор професійної спільноти вчителів початкових класів Лариса Деркач у своєму виступі покроково зупинилася на кожному етапі та нагадала про практичні інструменти НУШ.

Досвідом використання та поширення творчих ідей НУШ поділилися педагоги Решетилівської філії І ст. ОЗ "Решетилівській ліцей ім. І.Л. Олійника" - Юлія Ніколаєнко, Наталія Медяник, Світлана Гусаренко, Наталія Ярощук, Юлія Таран, Валерія Коровіна, Галина Ленчик, Ірина Чернявська, Наталія Гордівська; з Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. - Аліна Перепелиця; з Демидівського ЗЗСО І-ІІІ ст. - Зінаїда Пустовар. Загалом, мова йшла про "ранкове коло", щоденник вражень, зошит/щоденник  спостережень для вчителя, педагогіку партнерства, емоційну складову НУШ, портфоліо учнів, правила роботи в класі, індивідуальну роботу з батьками, використання математичних тренажерів, дослідницьку діяльність НУШ.

Проаналізувавши свою роботу та підбивши підсумки онлайн-зустрічі, педагоги визначили плани на ІІ семестр та закріпили знання принципів НУШ із подальшим їх застосуванням на практиці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень