A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Навчальний тренінг для вчителів фізичної культури "Оцінювання НУШ: критерії, способи, інструменти, практичні поради"

Дата: 11.01.2023 18:23
Кількість переглядів: 376

Сьогодні, 11 січня, у приміщенні ОЗ "Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника" для вчителів фізичної культури громади відбулася зустріч, яку ініціювали та провели відділ освіти та Центр професійного розвитку педагогічних працівників. 

Захід складався із двох частин. На початку до присутніх звернулася начальник відділу освіти Алла Костогриз, яка першочергово подякувала вчителям за роботу в І семестрі та визначила завдання на ІІ семестр. Окрім того, разом із спеціалістом відділу Яною Арабовою, педагоги спланували спортивні заходи на ІІ семестр, визначилися із періодичністю змагань.

Друга частина зустрічі проходила у формі тренінгу на тему "Оцінювання на уроках фізичної культури нової української школи". Його проводила заступник директора з навчально-виховної роботи ОЗ "Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника" Юлія Григоренко. 

Освітяни працювали в групах над питаннями формування та розвитку ключових компетентностей сучасного вчителя предмету "Фізична культура", аналізували та виробляли вміння оцінювати результати навчання здобувачів освіти.

Наостанок поділилися враженнями від отриманих знань та підбили підсумки зустрічі. 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень