A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Педагогічні працівники ЗДО громади провели аналіз дослідження оцінки якості освітнього процесу за методикою ECERS-3

Дата: 18.01.2023 14:12
Кількість переглядів: 281

Сьогодні, 18 січня 2023 року, Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено вебінар для вихователів ЗДО «На шляху до якісного дошкілля» з метою обговорення та аналізу результатів дослідження оцінки якості освітнього процесу в ЗДО за методикою ECERS-3 в Решетилівській громаді.

Нагадуємо, що 3 листопада відбулася ознайомча вебінар-нарада для вихователів закладів дошкільної освіти з цією шкалою оцінювання, яка передбачає шість напрямків роботи ЗДО:

- простір та умеблювання;

- повсякденні практики;

- види навчально-пізнавальної діяльності;

- мовлення та грамотність;

- структурування програми;

- взаємодія.

Сьогодні ж педагогічні працівники закладів дошкільної освіти, проаналізувавши свою роботу за методикою ECERS-3, відповідно до шкали оцінювання, долучилися до обговорення результатів дослідження за орієнтовною формою (кожен заклад проводив аналіз за окремим напрямком). Обмін досвідом показав, що є етапи, на яких заклади досягли успіху і впорядкували певні недоліки. Окрім того, колеги зрозуміли на чому надалі варто зосередити увагу, аби поліпшити діяльність ЗДО загалом.

Також під час вебінару фахівці ЦПРПП наголосили на професійному стандарті вихователя дошкільного закладу та залучили педагогічних працівників ЗДО до виконання інтерактивної вправи на оцінювання власних компетентностей з використанням сервісу Padlet.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень