A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

З Днем Соборності України!

Дата: 22.01.2023 08:14
Кількість переглядів: 420

Щороку, 22 січня, у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.

 

Сьогодні, коли наша держава переживає непрості часи, поняття «соборність» та «неділимість» набули нового значення, загострилось їх розуміння. Перш за все, це нагадування про те, що сила нашої країни – в єдності наших земель, а сила народу – в єдності людей.

 

День Соборності у цьому році – це можливість подумати над тим, який довгий та важкий шлях довелося пройти Україні. Проте й нині випробування для українського народу не закінчилися… Зараз, як ніколи раніше, виклики, що постали перед державою та кожним її громадянином, вимагають консолідації зусиль і єднання українського народу.

 

Ми продовжуємо боротьбу за незалежність і соборність, адже цілісна Україна  - це повернення окупованих Криму, Донеччини та Луганщини, це відновлення знищених територій, свобода і мир для кожного з нас.

 

Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, забезпечення добробуту нинішніх і наступних поколінь українців.

 

День Соборності України – це можливість вкотре заявити на весь світ, що українська нація – єдина, її територія – неподільна, а свобода і незалежність залишаються вічними цінностями для нас, українців.

 

Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, пам’ятаймо про захисників, які нині боронять нашу країну і віддають за неї свої життя. Нехай всіх нас не покидає віра, мужність, оптимізм, мудрість і чуття єдиної родини у соборній Україні!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень