A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Підбито підсумки ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Дата: 23.01.2023 17:55
Кількість переглядів: 621

23 січня  відбувся ІІ (міський) етап ХХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості. Цьогоріч він проходить під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!» та традиційно складається з чотирьох етапів, починаючи з 1 листопада 2022 року до 25 лютого 2023 року.

Його мета – утвердження духовних заповідей як важливого чинника консолідації   суспільства, популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка.

До розгляду в конкурсі приймалися роботи на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», що раніше не подавалися до участі в інших наукових і творчих конкурсах регіонального та державного рівнів, присвячені Збройним силам України, які у важкий для нашої країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності України.

Епіграфом до творчих робіт були запропоновані слова Надії Гуменюк: «Наш дух не вбити, волю не зламати, за нами – діти й Україна-мати і з нами воля й правда вікова!»

У номінації «Література» на конкурс було подано шість робіт у прозовій та віршованій формі із Глибокобалківського ЗЗСО І-ІІ ст., Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка, Потічанської філії І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника», Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М.Дудки.

За підсумковими балами І місце в номінації «Література» здобув учень 10 класу Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка Руслан Варава, ІІ місце поділили між собою учениці 9 класу Глибокобалківського ЗЗСО І-ІІ ст. та 7 класу Потічанської філії І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» – Карина Нечеса та Анастасія Сиргі, ІІІ місце посіли учениці 8 класу Потічанської філії І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» та 9 класу Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М.Дудки – Ангеліна Боберська та Марина Терещенко.

У номінації «Історія України і державотворення» свою роботу на конкурс представила творча група із Глибокобалківського ЗЗСО І-ІІ ст. у складі Івана Бабуцького, Дмитра Долі, Артема Зінченка, Ярослава Рябова, Карини Нечеси. За підсумковими результатами група посіла ІІІ місце у відповідній номінації. 

У своїх роботах діти розкривали патріотизм та героїзм, самовідданість і відвагу українських військових, які стали на захист нашої держави проти російської агресії.

Найкращі конкурсні роботи представлятимуть Решетилівську громаду на ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень