A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Запрошуємо до Всеукраїнського конкурсу малюнків «Кольори нашої Перемоги»!

Дата: 25.01.2023 15:58
Кількість переглядів: 906

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді Українським державним центром національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді ініційовано Всеукраїнський конкурс малюнків  «Кольори нашої Перемоги».

До участі у конкурсі запрошуються здобувачі освіти Полтавської області двох вікових груп: молодша – діти віком від 7 до 11 років, старша – діти віком від 12 до 16 років.

Для участі в Акції необхідно до 29 січня 2023 року заповнити гугл-форму https://forms.gle/6CwM8XsQx1ArnBiT9 та прикріпити в ній сканований і збережений у форматі JPG малюнок (не більше двох від закладу освіти).

Учасники регіонального етапу конкурсу будуть відзначені сертифікатами Комунального закладу «Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді». За підсумками буде визначено 10 найкращих робіт (по 5 робіт із кожної вікової групи), автори яких отримають грамоти КЗ «ПОЦНПВТКУМПОР» та візьмуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсу.

Технічні вимоги до виконання малюнків

1. Малюнок може бути виконаний у різних техніках живопису (олівці, фломастери, акварельні, олійні фарби, гуаш, крейда, авторська техніка тощо) на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно тощо). Подані на конкурс малюнки мають бути оригінальними творами учасників.

2.Тематика малюнків довільна, але має відповідати темі Конкурсу. Учасники Конкурсу малюють Перемогу України, якою вони уявляють Україну, своє місце проживання після Перемоги, Україну, про яку вони мріють і де вони хотіли б жити. Саме через малюнок діти висловлюють свої думки і власне світобачення, проявляють свою творчість, креативність та оригінальність. Учасники Конкурсу можуть відобразити відомі об’єкти, пам’ятки історії та культури  регіону.

3. Оригінальний формат малюнку має бути А3. Розміщення зображення горизонтальне. У правому нижньому кутку малюнка міститься паспорт конкурсної роботи з обов’язковою інформацією:

назва малюнка;

прізвища та ім’я автора;

вік автора;

повна назва навчального закладу;

населений пункт (район/місто, ОТГ, область).

4. Назва електронного файлу малюнку повинна  складатися з прізвища та ім’я автора, віку та назви регіону.

5. Електронний файл малюнку повинен бути якісною сканкопієюта збережений у форматі JPG (тільки стандартний формат без стиснення), оптимальне розширення для офсетного друку (300 dpi).
6. Оригінальний малюнок відправляється без загинів, не повинен бути складеним, пом’ятим.

Критерії, за якими оцінюються роботи учасників:

- змістовність та повнота розкриття теми;

- рівень майстерності та техніка виконання;

- композиційне та кольорове рішення;

- культура оформлення роботи;

- творчий підхід до виконання роботи (креативність, використання оригінальних технік та нестандартних матеріалів).

        

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень