A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Визначено стипендіатів Стипендії міського голови у 2021-2022 н.р.

Дата: 02.06.2022 13:45
Кількість переглядів: 176

2 червня 2022 року в приміщенні Решетилівської міської ради відбулося урочисте нагородження стипендіатів Стипендії міського голови. Відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії із визначення кандидатів на нагородження стипендіатами 2021-2022 навчального року є:

  • Маргарита Петряник, учениця 9-Б класу Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст., напрямок «Навчальна та науково-дослідницька діяльність». Учениця є переможцем ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін 2021-2022 н.р.: І місце з біології та правознавства; ІІІ місце з математики (І результат), з біології та української мови та літератури. У ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін здобула ІІІ місце з біології; І місце у ІІ етапі ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у ІІ етапі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – ІІІ місце.
  • Владислава Самойленко, вихованка народного вокального колективу «Валентина» Будинку дитячої та юнацької творчості, напрямок «Мистецтво та культура». Вихованка БДЮТ має вагомі досягнення на Всеукраїнському та Міжнародному рівнях (всі призові місця – лауреат І ступеня).
  • Тимофій Сітало, вихованець Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи, напрямок «Спортивні досягнення». Вихованець ДЮСШ є чемпіоном України з боксу серед юнаків в ваговій категорії до 75 кг (диплом за І місце в Чемпіонаті України з боксу серед юнаків 2007-2008 р.н.)

Вітаємо стипендіатів із нагородженням та бажаємо й надалі розвиватися, примножувати свої знання, цілеспрямовано і сумлінно йти до нових висот!

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень