A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

У Решетилівці вперше провели фізкультурно-оздоровчий захід «Cool Games»

Дата: 11.02.2023 18:51
Кількість переглядів: 614

Спорт – це невід’ємна частина життя кожного з нас. У шкільному віці саме він є запорукою гармонійного фізичного розвитку дитини. Командний дух, здорова конкуренція, згуртованість, цінність наполегливої та цілеспрямованої праці на результат – саме в спорті це проявляється найбільше. І, звісно ж, гордість за власні спортивні досягнення, змістовно проведений час.

 

11 лютого атмосфера єднання панувала в спортивному залі ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника», де вперше було проведено фізкультурно-оздоровчий захід «Cool Games» серед учнів закладів загальної середньої освіти Решетилівської міської ради. Шквал емоцій, щирі вболівання, неймовірна підтримка батьків та вчителів, дитячі сльози радості від перемоги у змаганнях – все це мало місце тут, цього насиченого дня.  

 

Загалом змаганнями було охоплено більше ста дітей, які були поділені на окремі дивізіони з командами. Кожна з них складала частинку великої гри і впевнено боролася за свою першість.

 

Звісно ж, кульмінаційним моментом стало підбиття підсумків змагань. Призові місця, згідно із суддівським рішенням, розподілилися таким чином:

 

І дивізіон (5 команд)

 

І місце – Потічанська філія І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника»

ІІ місце – Покровський ОЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІІ місце – Решетилівська філія І ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника» (команда №1)

 

Також у І дивізіоні учасниками змагань були команди із Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка та команда №2 Решетилівської філії І ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника».

 

ІІ дивізіон (7 команд)

 

І місце – ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника»

ІІ місце – Федіївська філія І-ІІ ст. Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст.

ІІІ місце – Глибокобалкіський ЗЗСО І-ІІ ст.

 

Учасниками ІІ дивізіону були команди, які представляли Покровський ЗЗСО І-ІІІ ст., Шевченківський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. академіка В.О. Пащенка, Піщанський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М. Дудки та Потічанську філію І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника».

 

ІІІ дивізіон (2 команди)

 

І місце – ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника»

ІІ місце – Остап’євський ЗЗСО І-ІІІ ст.

 

Загалом фізкультурно-оздоровчий захід «Cool Games» залишив по собі приємний післясмак. Це спостерігалося в очах як дітей, так і дорослих. Всі хвилювалися в передчутті успіху, були заряджені позитивом та енергією драйву. Рішучість, наполегливість, витримка та віра у власні сили допомагали юним учасникам долати всі завдання естафети, таким чином здобуваючи у чесній боротьбі високий командний результат. «Cool Games» показали, що ми сильні в своєму єднанні та прагненні до перемоги. Безумовно, проведення цього спортивного заходу не було б можливим, якби не стійкість та незламність наших захисників. Дякуємо за спокій, за усмішки дітей і їх активне дитинство! Працюємо далі заради нашого майбутнього.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень