A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

"Бронзовий" старт юних черлідерів

Дата: 13.02.2023 16:24
Кількість переглядів: 127

12 лютого у м. Полтава вудбувся чемпіонат Полтавської області з черліденгу. До спортивного комплексу ПЗМС з'їхались спортсмени з Полтави, Решетилівки, Ковалівки, Опішні, Чутово. Номери представлялись у віковій категорї 3-5, 5-8, 8-12, юніори та дорослі у різноманітних номінаціях: чер-данс-фрістайл, чер-хіп-хоп, чер-джаз, чер-станти.

Учасники мали змогу виступати сольно, в дуетах, квартетах, міні командах та максі командах від 20 учасників в одному номері. Спорткомплекс заряджавсь енергетикою з 9.00 ранку до 20.00 вечора, деяким спортсменам цього дня вручили КМС з черліденгу. 

Решетилівську ДЮСШ представляли 4 міні-команди "МРІЯ" в категорії чер-данс-фрістайл під керівництвом тренера-викладача Оксани Зимогляд.

Найменша команда - це діти 2016-2017 р.н (категорія 5-8 р.) у складі: Вероніка Воскобойнікова, Аліса Міщенко, Мая Маслова, Крістіна Омельченко, Соня Сальнікова, Мілана Рябова вибороли 3 призове місце. 

Команда 2014-2015 р.н. ( категорія 5-8 р.) у складі: Іра Бур'ян, Мая Єльченко, Єва Бурдіна, Кіра Воробйова,  Анюта Милостюк, Єлизавета Ніколаєнко, Поліна Рукавиця, Вероніка Тихоненко, Тетяна Тищенко, Аріна Чеверденко вибороли 3 призове місце.

Команда категорії 8-12 років у складі: Дар'я Нориця, Злата Воскобойнікова, Олександра Шевченко, Ольга Шаповаленко, Олександра Пуша, Дар'я Юренко, Анжеліка Супрун, Аліса Борзенок, Надія Сітало, Діана Левківська, Таміла Медяник вибороли 3 призове місце.

Команда категорії 8-12 років у складі: Анастасія Олюха, Вікторія Рудь, Софія Рязанцева, Ніка Бурдіна, Наталія Хомишенко, Мирослава Богушевська, Марія Василенко, Анастасія Корнієнко, Анастасія Кривозуб, Дар'я Рукавиця, Ангеліна Снитка, Ліна Федорченко вибороли 3 призове місце. 

Всі юні спортсмени брали участь у змаганнях перший раз, але, незважаючи на це, діти впевнено виступали та показали високий результат. Кожну дитину на змаганнях підтримували батьки, допомагали тренеру, брали на себе організаційні моменти, за що їм велика вдячність. Рухаємось вперед і стаємо сильнішими!

Оксана Зимоглад, Решетилівська ДЮСШ



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень