A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

«Професійний стандарт керівника ЗЗСО. Індивідуальна траєкторія розвитку в професії»

Дата: 17.02.2023 19:09
Кількість переглядів: 424

17 лютого в ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» відбувся тренінг для директорів закладів загальної середньої освіти Решетилівської громади на тему: «Професійний стандарт керівника ЗЗСО. Індивідуальна траєкторія розвитку в професії».  Зустріч організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників.
 
Проводила тренінг завідувачка Потічанської філії І-ІІ ст. ОЗ «Решетилівський ліцей імені І. Л. Олійника» Ірина Платко.

Під час зустрічі керівники закладів освіти виконували вправи для кращого пізнання себе та колег, опрацьовували професійний стандарт директора школи, акцентували увагу на вдосконаленні необхідних в роботі компетентностей, мали змогу проявити себе в командній роботі під час обговорення освітнього процесу в рамках НУШ. 

Одним із методів розвитку професійних компетентностей директора є дебати. Саме цей елемент тренінгу дозволив всім учасникам поділитися набутим досвідом, проаналізувати переваги та недоліки впровадження НУШ в базовій середній освіті.
 
У подальшому знання та вміння, здобуті під час проведення тренінгу, освітяни зможуть використовувати для вдосконалення власної  професійної діяльності, фахового зростання та безпосередньо під час роботи з учнями.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень