A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Обираємо книги для навчання: онлайн-зустріч вчителів початкових класів

Дата: 20.02.2023 18:53
Кількість переглядів: 278

Сьогодні, 20 лютого, відділом освіти спільно з Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено онлайн-зустріч учасників професійної спільноти вчителів початкових класів ЗЗСО громади. Тема зустрічі – обговорення питання конкурсного відбору підручників у 2023 році для 1 класу закладів загальної середньої освіти. 

Освітяни під час зібрання зробили попередній аналіз електронних варіантів підручників та посібників, які оприлюднені на сайті Інституту модернізації змісту освіти для загального обговорення вчителями та подальшого їх вибору.

Головний спеціаліст відділу освіти Ольга Купенко поінформувала присутніх про кінцевий термін для вибору підручників та посібників. Педагоги мають визначитися як з основним варіантом, так і з альтернативними джерелами.

Координатор професійної спільноти вчителів початкових класів Лариса Деркач та її колеги з Решетилівської філії І ступеня ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» поділилися досвідом роботи за підручниками, обраними у попередні роки, висловили власне бачення щодо їх переваг та недоліків. Валерія Коровіна, Наталія Гордівська, Інна Колодяжна, Світлана Ткаченко радили освітянам звернути увагу на структуру підручників, їх дизайн і візуалізацію, наявність інтегрованих завдань тощо. У свою чергу вчителі початкових класів шкіл громади висловили свої думки щодо особливостей використання підручників тих чи інших авторів на практиці.

Загалом, на онлайн-зустрічі педагоги розглядали варіанти підручників з української мови, математики, англійської мови, мистецтва та предмету «Я досліджую світ».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень