A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулося засідання Колегії відділу освіти

Дата: 22.02.2023 14:17
Кількість переглядів: 796

22 лютого відбулося чергове засідання колегії відділу освіти Решетилівської міської ради. Начальник відділу Алла Костогриз ознайомила всіх із питаннями порядку денного.

Перше питання, яке заслухали присутні, стосувалося роботи опорних закладів освіти громади в частині створення умов для розвитку особистості та надання якісних освітніх послуг. Досвідом організації освітнього процесу поділилися директори ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Ігор Король та Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Юлія Литвин. Вже не перший рік заклади мають свої філії, з якими тісно співпрацюють та спільно вирішують проблемні питання. Керівники розповіли про сильні та слабкі сторони управлінської роботи, учнівські досягнення, визначили напрямки для подальшої діяльності. 

Про стан організації медичного обслуговування у закладах освіти громади членів колегії інформувала спеціаліст відділу освіти Леся Пустяк. Її співдоповідачем виступила сестра медична Покровського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Жанна Безсмертна. Вона зупинилася на окремих механізмах забезпечення медичного обслуговування у опорному закладі, розповіла про проведення профілактичних та просвітницьких заходів у школі, контроль за харчуванням та ін. 

Учнівське самоврядування є важливою ланкою освітнього процесу. Наразі в закладах освіти Решетилівської громади воно представлено 2 республіками, 3 учнівськими комітетами, 1 радою школи, 5 міністерствами, 3 центрами лідерів. Про це доповідала спеціаліст відділу Яна Арабова. Вона ж акцентувала на правових аспектах питання. Співдоповідачем виступила заступник директора з виховної роботи Остап'євського ЗЗСО І-ІІІ ст. Оксана Кукленко, яка розповіла про діяльність Козацької республіки на базі школи.

Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко у своєму виступі звернула увагу на навчальне та організаційне забезпечення педагогів базової школи на засадах концепції НУШ. Окрім того, вона поінформувала присутніх членів колегії про проведену підготовку педагогів до роботи в 5 класах та зробила аналіз результатів опитування освітян щодо упровадження державного стандарту базової середньої освіти у закладах освіти Решетилівської громади.

Питання порядку денного взято до уваги, визначено ряд завдань поставлених до виконання.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень