A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Визначили пріоритетні напрямки роботи в написанні Стратегії розвитку освіти громади

Дата: 02.03.2023 11:32
Кількість переглядів: 534

2 березня у відділі освіти відбулося засідання членів робочої групи по написанню Стратегії розвитку освіти Решетилівської громади. Востаннє така зустріч проводилася восени 2021 року, потому робота була призупинена у зв'язку із запровадженням воєнного стану в країні. 

В онлайн-форматі присутні поспілкувалися із експерткою з проєктного менеджменту та стратегічного планування Галиною Посвалюк. Вона наголосила на важливості такого документу як Стратегія, оскільки саме він визначає подальші кроки для розбудови освітньої галузі в громаді. 

Під час засідання члени робочої групи разом із експерткою обговорили методологію написання Стратегії розвитку освіти, а також визначилися із п’ятьма найбільшими проблемними напрямками, які будуть закладені в основу майбутнього документу та потребують вирішення в наступні роки.

Найближчим часом в онлайн-форматі члени робочої групи виконають SWOT-аналіз освітньої ланки (сильні та слабкі сторони, можливості, загрози) та складуть орієнтовний "портфель проєктів", де будуть відображені першочергові проєктні ідеї.  

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень