A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Всесвітній тиждень грошей 2023

Дата: 07.03.2023 14:56
Кількість переглядів: 385

З 20 березня до 2 квітня 2023 року в Україні відзначатиметься Всесвітній тиждень грошей. Національний банк України, який є офіційним координатором Global Money Week в Україні, готує низку заходів із фінансової грамотності, присвячених Всесвітньому тижню грошей 2023, враховуючи різні вікові групи та формати участі.

Global Money Week — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень, що дасть змогу досягти фінансового добробуту та стійкості.

Департамент комунікацій Національного банку України запрошує освітян долучатися до цих заходів чи проводити власні. Дізнатися більше про заходи й умови конкурсів, знайти посилання на навчальні матеріали, які допоможуть підготуватися до проведення Всесвітнього тижня грошей, можна на лендингу: https://events.bank.gov.ua/gmw2023. Повну інформацію також розміщено на вебсайті Центру фінансових знань «Талан»: https://talan.bank.gov.ua/ та на його сторінках у соціальних мережах.

Як педагогам долучитися до заходів:
1) заповнити форму для реєстрації вчителів до 17 березня 2023 року:
https://forms.gle/gkSS4xxX1qhExppH6;

2) зареєструватися на онлайн-зустріч з організаторами 7 березня 2023 року о 15.00 за посиланням:
https://zoom.us/webinar/register/WN_O1XXLQCqSfWBq1vKGC3Yzg .

У разі виникнення додаткових запитань звертатися на електронну адресу: talan@bank.gov.ua, зазначивши в темі листа «Global Money Week».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень