A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбувся обласний конкурс читців «Тарасовими шляхами»

Дата: 08.03.2023 19:55
Кількість переглядів: 482

7 березня в ОЦЕВУМі відбувся VI обласний конкурс читців «Тарасовими шляхами».  Вперше за останні три роки він відбувся очно, тому для всіх учасників та їх керівників це стало визначною подією. Всього участь у заході взяли 90 учнів. Це переможці місцевих етапів, які проводилися наприкінці лютого у 27-ми територіальних громадах області. Всього ж у І етапі взяли участь майже 500 читців.

Конкурсанти змагалися у трьох вікових категоріях: 10-12, 13-15 та 16-18 років. І знову урочисто линуло шевченківське слово, оживало новими голосами, наповнювало серця непереможною вірою в світле майбутнє нашого народу.

Серед учасників – учні Решетилівської громади, які гідно виступили на І (міському) етапі конкурсу читців. Грамотами відзначено: за акторську майстерність – учениця Піщанського ЗЗСО І-ІІІ ст. ім. Л.М.Дудки Марина Терещенко; за сучасне прочитання української класичної поезії – учень ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л.Олійника» Антон Бунін.

Вітаємо із виступом та бажаємо і надалі глибоко шанувати шевченківські твори, гідно представляти громаду на обласному рівні!


 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень