A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Нарада-тренінг для директорів ЗЗСО громади: «Цифрова трансформація закладу освіти»

Дата: 10.03.2023 15:56
Кількість переглядів: 360

10 березня відділом освіти спільно із Центром професійного розвитку педагогічних працівників було проведено нараду-тренінг для директорів закладів загальної середньої освіти громади на тему: «Цифрова трансформація закладу освіти». Цифрова обізнаність як керівника школи, так і окремого педагога є невід'ємним компонентом сучасного освітнього процесу. Це не лише дозволяє йти в ногу з часом, а й полегшує роботу, адже навчання завдяки застосуванню цифрових технологій стає гнучким, оперативним, більш розгорнутим та змістовним.

Протягом тренінгу директори шкіл мали змогу підвищити свій рівень цифрової компетентності, виконуючи завдання в Google сервісах. Зокрема, освітяни відпрацювали свої навички під час налаштування вебпереглядача Google Chrome, спільної роботи із Google Таблицями, створення контактів та груп розсилки для електронної пошти, електронного листування Gmail, використання хмарного середовища для зберігання файлів Google Диск та інші.

Окрім того, начальник відділу освіти Алла Костогриз поставила перед директорами ряд завдань: здійснити внутрішній моніторинг закладів в контексті освітніх втрат, знайти можливі альтернативні шляхи їх подолання; звернути увагу на дотримання законодавчих норм, вимог щодо ведення ділової документації, листування; переглянути перелік потреб закладів; контролювати якість продуктів харчування; оновити куточки безпеки та ін.

На питаннях, які стосуються військовозобов’язаних педагогів, організації заходів з національно-патріотичного виховання, ведення вебсайтів та підготовки до засідання атестаційної комісії окремо зупинилися головний спеціаліст відділу Ольга Купенко та спеціаліст Леся Пустяк.   



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень