A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулася професійна зустріч психологів та соціальних педагогів

Дата: 15.03.2023 19:01
Кількість переглядів: 150

Сьогодні, 15 березня, відбулася нарада для працівників психологічної служби закладів освіти громади, на якій були розглянуті важливі питання, пов'язані з професійною діяльністю психологів та соціальних педагогів.

На початку наради Вікторія Пащенко, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників, звернула увагу на необхідність правильної реєстрації та заповнення аналітичної довідки річного статистичного звіту практичного психолога, соціального педагога в автоматизованій інформаційній системі АІС «Я – ПСИХОЛОГ».

Окрему увагу на зустрічі приділили темі арт-терапії, теорії і практиці. Юлія Полонська,  психолог ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника», розповіла про досвід використання арт-терапії в своїй роботі,  який є важливим інструментом для розвитку творчих та емоційних здібностей ліцеїстів.

Учасники наради обговорили різні питання, пов'язані з психологічним супроводом підлітків, їх інтересами та дозвіллям в позаурочний час,  роботою з дітьми в  укритті під час повітряних тривог,  можливості забезпечення дітей з особливими освітніми потребами якісним та ефективним психологічним супроводом.

Професійне спілкування в колі колег було практичним  та корисним. Спільно  запланували  і  надалі продовжувати обговорювати теми, пов'язані з психологічним здоров'ям та психологічною безпекою дітей та підлітків.

За інформацією ЦПРПП


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень