A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівська громада підписала Меморандум про співпрацю із педагогічним університетом Полтавщини

Дата: 21.03.2023 17:18
Кількість переглядів: 298

21 березня до Решетилівської громади завітала делегація Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка. Робочу зустріч розпочали із підписання Меморандуму про співпрацю між Решетилівською громадою та Полтавським національним педагогічним університетом імені В.Г. Короленка. Науковці вищого навчального закладу на чолі із ректоркою Мариною Гриньовою зустрілися із працівниками відділу освіти, керівниками та випускниками ЗЗСО І-ІІІ ст. громади. 

Предметом обговорення стали особливості цьогорічної вступної кампанії та складання НМТ-2023. Представники вишу розповіли про переваги кожного факультету та спеціальності, анонсували увесь спектр можливостей, які відкриваються перед майбутніми вступниками при виборі саме цього закладу. Також вони принагідно запросили всіх бажаючих на День відкритих дверей, який відбудеться 27 березня та передвеликодній захід - 7 квітня. Книги, які передала ректор, будуть надані в користування закладам освіти громади. 

Секретар Решетилівської міської ради Тетяна Малиш та начальник відділу освіти Алла Костогриз подякували колегам-освітянам за візит та наголосили на важливості співпраці із "короленківською родиною".



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень