A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Команда «Потічанські енерджайзери» в числі переможців V Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination»

Дата: 28.03.2023 20:56
Кількість переглядів: 225

Команда ініціативних і непосидючих «Потічанських енерджайзерів» із Потічанської філії І-ІІ ст. із дошкільним підрозділом ОЗ «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» стала переможцем V Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination», яка проходила у дистанційному форматі з 3 по 25 березня 2023 року. Її організатором виступив Національний центр «Мала Академія Наук». В олімпіаді брали участь команди із Сум, Києва, Камянського, Івано-Франківська, смт. Вигода.

Під час олімпіади учасники під наглядом експертів та тренерів працювали над рядом тематичних викликів. Зокрема, команда Потічанської філії І-ІІ ст. (І віковий рівень) отримала в якості завдання «суспільний виклик». 

Окрім роботи над викликами, на учасників чекали майстер-класи. Це зустрічі з новими людьми, знайомства, взаємодія і спілкування, що мотивує та збагачує знаннями. 

Відеозапис святкового завершення Олімпіади можна переглянути ТУТ

Міжнародна освітня програма «Destination Imagination» – найбільша у світі програма з креативності, започаткована в США. Програма охоплює 42 країни на 6 континентах, понад 200 000 учасників, 38 000 волонтерів з цілого світу та 1,5 мільйона випускників та спрямована на підготовку учнів до професійних викликів ХХІ століття, виховання майбутнього покоління інноваторів та лідерів, формування у них навичок самостійності й відповідальності, розвитку креативного та критичного мислення.

Вітаємо з перемогою в Олімпіаді креативну команду із Потічанської філії І -ІІ ст. Нехай цілеспрямованість та прагнення до всього нового ведуть до чергового успіху та перемоги!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень