A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Решетилівські спортсмени в числі чемпіонів України зі спортивного орієнтування!

Дата: 04.04.2023 19:46
Кількість переглядів: 82

З 30 березня по 2 квітня в м. Мукачево Закарпатської області проходив перший цьогорічний чемпіонат України зі спортивного орієнтування. Четверо вихованців команди O-Resh Orienteering Reshetylivka брали участь у складі збірної команди Полтавської області.

Змагання зібрали понад 700 учасників в дитячих, юнацьких, дорослих та ветеранських групах, команди ДЮСШ та закладів позашкільної освіти обласних і міських рівнів з усієї України, а також представників Румунії.

Наші спортсмени - Катерина Мосієнко, Віталіна Нижник, Андрій Гребенюк, Назар Кобилинський виступали в групах юнаків та дівчат до 16 років, троє з них дебютували в старшій віковій групі. Також в групі спортсменів аматорів перевірив свої навички і тренер Павло Мосієнко.

Змагання проходили на трьох дистанціях - лісова з "відчутним" перепадом висот, середня і довга, та спринт в центральній частині міста.

За підсумками змагань найкращі результати у Катерини Мосієнко - І місце, чемпіонка України на довгій дистанції та "срібло" в спринті серед команд позашкільних закладів (9 та 10 місце з 50 спортсменок в загальному заліку чемпіонату відповідно). Віталіна Нижник п'ята на середній і четверта на довгій та спринті серед вихованців позашкільних закладів (16, 13, 14 з 50 спортменок в загальному заліку відповідно). 

На перших своїх змаганнях в старшій віковій групі нові дорослі розряди виконали:

Андрій Гребенюк - ІІІ місце

Віталіна Нижник - ІІ місце

Катерина Мосієнко - І місце

Подяка батькам за довіру, організаторам за класні змагання, а клубу "Sever" та особисто Олені Доценко за супер-якісну можливість підготуватись до чемпіонату на зборах в Трускавці!

Окрема шана і низький уклін нашим Воїнам, завдячуючи яким, маємо змогу продовжувати робити свою справу в тилу!

За інформацією Решетилівського центру туризму 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень