A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вчителі образотворчого мистецтва взяли участь у майстер-класі по виготовленню декоративної великодньої листівки

Дата: 05.04.2023 18:54
Кількість переглядів: 307

Великодні свята – це привід, щоб зібратися у родинному колі та розділити між собою тепло зустрічі, подарувати обійми рідним та близьким. Приємним доповненням до смачної паски може стати декоративна листівка виготовлена своїми руками.

 

Саме її і виготовляли вчителі образотворчого мистецтва під час тематичного майстер-класу, який ініціював Центр професійного розвитку педагогічних працівників. Його проводила молода художниця Марина Грицай, яка свого часу навчалася за профілем у Решетилівці, Миргороді, Полтаві. Нині вона охоче передає свої знання дітям та дорослим у своїй студії «Талантик». Говорить, що долучатися до мистецтва і творчості загалом ніколи не пізно, а тим паче ділитися своїм талантом.

 

Майстриня презентувала освітянам свої роботи, виконані в різних стилях, познайомила із техніками виконання, матеріалами та обладнанням для творчості. Вчителі працювали над листівкою у змішаній техніці – акварель і лайнер. Як результат – не лише професійне спілкування, нові навички і знання, а й яскрава великодня листівка на згадку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень