A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Професійна зустріч вчителів історії: особливості роботи в НУШ та корисні інструменти для навчання

Дата: 06.04.2023 16:16
Кількість переглядів: 307

Читальний зал для дорослих Решетилівської ЦМБ ім. О. М.Дмитренка на базі  ЦКД «Оберіг» сьогодні зібрав за круглим столом професійну спільноту вчителів історії. Зустріч, організована Центром професійного розвитку педагогічних працівників, об’єднала колег за спільним обговоренням особливостей роботи в НУШ, сучасних методик викладання предмету, обміну практичними навичками та досвідом.

Завідуюча відділом обслуговування користувачів Решетилівської ЦМБ імені О.М. Дмитренка Олена Рагуліна познайомила присутніх із новинками літератури на історичну тематику, а вчитель історії Малобакайського ЗЗСО І-ІІІ ст. Сергій Срібний представив освітянам корисні інструменти для  унаочнення та ефективного засвоєння знань на уроках історії. Це і 3D-симулятори, інтерактивні додатки, віртуальні музеї, освітні програми, які доступні у смартфонах тощо.

Окрім того, разом із начальником відділу освіти Аллою Костогриз вчителі історії розглянули проблеми, які виникають під час проведення занять у 5-х класах в рамках НУШ, та способи їх вирішення.

Зустріч учасників професійної спільноти завершилася пізнавальною екскурсією до музею історії Решетилівщини ХХ ст., яку провів директор Юрій Кісіль.  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень