A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Опорні заклади освіти Решетилівської громади здобули перемогу у Фестивалі дитячих відеороликів DECIDE Video Fest!

Дата: 07.04.2023 15:59
Кількість переглядів: 130

В межах ініціативи Швейцарсько-українського проєкту DECIDE Winter Clubs «Ми вдома – в Україні» у січні учні Решетилівської громади проходили дводенний тренінг із удосконалення навичок відеозйомки та монтажу. Для цього була залучена команда тренерів Телерадіокомпанії «Інформаційно-рекламне телебачення – ПОЛТАВА». Діти не лише опановували теоретичну частину, але й мали змогу спробувати свої сили на практиці.

Заключним етапом тренінгового навчання став Фестиваль дитячих відеороликів DECIDE Video Fest, який відбувся сьогодні, 7 квітня, в онлайн-форматі. У ньому взяли участь 250 дітей із 22 громад чотирьох областей – Полтавської, Одеської, Луганської та Івано-Франківської.

Решетилівську громаду у номінації «Моя громада – мій центр незламності» представляли два опорні заклади освіти – «Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника» із роботою «Решетилівка – місто, яке ми любимо» та Покровський ЗЗСО І-ІІІ ст. із роботою «Моя громада». Вітаємо команди переможців із І місцем та Гран-прі! Цінні подарунки – набір професійної техніки (штатив, світло, петлички) та Оскар вже прямують до опорних закладів.

Наші учні – неймовірні! Пишаємося вами і віримо у ваші майбутні, такі ж успішні та феєричні перемоги!

Відеороботи можна переглянути за посиланнями:


    

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень