A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Нарада керівників ЗЗСО: надолуження освітніх втрат та завершення навчального року

Дата: 22.04.2023 15:45
Кількість переглядів: 312

21 квітня у відділі освіти відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти громади, на якій обговорювали поточні проблеми галузі та шляхи їх оперативного вирішення.

 

Начальник відділу освіти Алла Костогриз зупинилася на конкретних пунктах, які є актуальними на сьогодні: подолання освітніх втрат, ефективні методи їх надолуження; завершення навчального року, оздоровлення дітей влітку; подання учнів-номінантів на стипендію міського голови та грошові винагороди; підготовка до нового опалювального сезону, ремонтні роботи та ін.

 

Окрім того, начальник відділу освіти проаналізувала фінансовий стан галузі за І квартал 2023 року та повідомила про початок підготовки проєктних ідей до Стратегії розвитку освіти Решетилівської громади.

 

Головний спеціаліст відділу Ольга Купенко інформувала керівників про вибір підручників, реєстр здобувачів освіти з числа ВПО, замовлення документів про освіту та ін.

 

Директор ЦПРПП Вікторія Пащенко звернула увагу на роботу шкільних команд супроводу та підготовку річних звітів психологами закладів. 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень