A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Молодь Решетилівської ТГ проходить стажування у міській раді

Дата: 24.04.2023 19:32
Кількість переглядів: 116

Сьогодні, 24 квітня, стартувало стажування учнівської молоді в Решетилівській міській раді. Протягом тижня 15 молодих людей - саме стільки кандидатів було відібрано за попередньо поданими мотиваційними листами - поглиблено опановуватимуть діяльність органів місцевого самоврядування. 

Навчання проходять учні із чотирьох закладів освіти громади: ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л.Олійника", М'якеньківського ЗЗСО І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом, Глибокобалківського ЗЗСО I-II ст. з дошкільним підрозділом та Покровського ОЗЗСО I-III ст. Серед них також учениця Миропільського ліцею Сумської області, яка зараз проживає на території Решетилівщини. 

Перед початком плідної роботи з вітальним словом до стажерів звернулися міський голова Оксана Дядюнова та перший заступник міського голови Інна Сивинська. Після цього учні приступили до навчання, адже на них вже чекали перші лекції та тренінги. 

З роботою Решетилівської міської ради молодь познайомила Тетяна Малиш, про тонкощі публічних виступів розповів Михайло Тітік, напрям депутатської діяльності розкрила Оксана Хиль, Євгенія Канівець-Тітік поінформувала учнів про комунікацію та зв'язки з громадськістю, а на завершення - лекція від Максима Кордубана про державні органи влади. 

Згідно розробленого плану стажування на учнівську молодь і надалі чекають не менш насичені дні, які завершаться врученням сертифікатів. За відведений час діти ближче познайомляться із роботою окремих відділів міської ради, відвідають Полтавську обласну раду. Натомість кожен учасник стажування отримає цінний досвід та корисні практичні навички. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень