A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Учителі зарубіжної літератури ділилися досвідом проведення уроків в НУШ

Дата: 26.04.2023 15:56
Кількість переглядів: 148

26 квітня Центром професійного розвитку педагогічних працівників проведено онлайнову зустріч учителів зарубіжної літератури на тему: «Мій найкращий урок в НУШ: ділимось досвідом». Програмою заходу було передбачено представлення кожним учасником найбільш вдалої розробки уроку зарубіжної літератури для здобувачів освіти 5 (6)-х класів НУШ, що супроводжувалася мультимедійною презентацією.

 

Під час виступів освітяни брали за основу не лише конкретні твори, які мали найбільший успіх серед учнів, а й представляли проведення уроку на загальному рівні, який може слугувати підсумковим майданчиком в кінці семестру чи навчального року.

 

Окрім того, педагоги звертали увагу на застосування різноманітних літературних ігор, інтерактивних вправ, акцентували на зміні видів діяльності протягом уроку, важливості роботи з текстами, використанні методик як офлайн, так і онлайн та ін. Це допомагає розвинути у дітей ряд відповідних компетентностей, викликати їх зацікавленість до предмету загалом.

 

Підсумовуючи зустріч, учасники професійної спільноти обмінялися досвідом проведення уроків та висловили бажання й надалі обговорювати в колі однодумців сучасні методики викладання зарубіжної літератури.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень