A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Активна молодь громади в рамках програми стажування побувала у відділі освіти

Дата: 27.04.2023 16:04
Кількість переглядів: 204

Сьогодні Станіслава Григор'єва, Максим Григоренко та Каріна Ільницька в рамках  програми  стажування у Решетилівській міській раді провели робочий день у відділі освіти.

Учасники стажування ознайомилися зі специфікою роботи у фінансовій сфері, особливостями роботи  секретаря керівника, процесом обробки вхідної та вихідної документації.  Про організацію проведення олімпіад, конкурсів, змагань, забезпеченням харчуванням у закладах освіти, створенням наказів учні дізналися у спеціалістів відділу. Разом з ними працювали над замовленням підручників для 10 класів та навчалися писати  інформаційні листи для закладів освіти громади.

Також діти-стажери взяли участь у засіданні колегії відділу освіти та у тренінговому занятті  "Моє успішне майбутнє". Директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Вікторія Пащенко під час тренінгу  допомогла молоді глибше зануритися у структуру освітньої галузі.  Під час мозкового штурму стажери визначили особистісні якості, які потрібні для роботи у відділі освіти, виконали профорієнтаційну діагностику та висловили свої думки щодо освітянських проблем.

Ще один день стажування для активної молоді відкрив можливості більше дізнатися про освітню систему Решетилівської громади, побачити, які завдання виконують працівники відділу освіти, щоб освітня галузь працювала стабільно. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень