A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вчителі музичного мистецтва вивчали новітні техніки та музичне імпровізування

Дата: 04.05.2023 09:06
Кількість переглядів: 165

3 квітня в опорному закладі "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" пройшла зустріч професійної спільної вчителів музичного мистецтва. Педагоги обмінялися практичним досвідом роботи та ознайомилися з новими можливостями "Арт-навігатора", спрямованого на поліпшення якості викладання предмета та використання цифрових інструментів на дистанційних уроках.

Завдяки майстер-класу від координатора спільноти Людмили Юхименко, педагоги познайомилися з різними техніками Body Percussion (напрямок, у якому в якості музичного інструменту використовується власне тіло, наприклад, тупотіння ногами різної сили та ін.) та ритмічної імпровізації. Учасники спробували виконати безліч варіантів відтворення ритму та зіграти музичну композицію з допомогою різних шумових інструментів. Педагоги із захопленням слухали та брали участь у занятті, вивчаючи нові техніки, які можна використовувати на уроках мистецтва.

Учитель Потічанської філії І-II ст. з дошкільним підрозділом Вікторія Івко поділилася своїм досвідом використання діатонічних дзвіночків на уроках мистецтва. Вона розповіла про те, як з допомогою цих інструментів можна допомогти дітям запам'ятати ноти, навчити  відтворювати мелодії, створювати власні музичні твори.

Зустріч професійної спільноти стала не тільки важливим інструментом для обміну досвідом та ідеями, але й можливістю для педагогів навчитися нового.

За інформацією ЦПРПП



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень