A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вихованці гуртка "Писаночка" із Шевченківської школи нагороджені дипломами за перемогу у Всеукраїнській акції "Писанкове дерево Перемоги"

Дата: 09.05.2023 15:32
Кількість переглядів: 431

Писанки вихованців гуртка із Шевченківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка (керівник Андрончик Світлана) вражають своєю оригінальністю, яскравістю та креативністю не перший рік.  

Ось і цьогоріч творчі роботи шевченківських школярів здобули уже дві перемоги: у конкурсі «Писанкова веселка», який до свята Великодня проводився на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету ім. В.Г.Короленка. Із 297 творчих робіт, поданих на конкурс, писанки вихованців Світлани Григорівни в числі найкращих. 

3 травня оголошено підсумки Всеукраїнської акції "Писанкове дерево Перемоги", яка проводилася Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України. 504 штуки писанок та 459 штук художніх виробів під форму яйця до Великодня було представлено з усієї України. І знову перемога шевченківських гуртківців! Журі високо оцінило творчі роботи наших учнів - писанки (на шнурочках для підвіски) з орнаментом регіону.

За перемогу Дипломами Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді нагороджені:

– Руслан Горбань, 

– Артем Дикопавленко, 

– Руслана Варава, 

– Христина Клименко, 

– Валентин Горшков.

Вітаємо вихованців гуртка "Писаночка" та їх керівника Світлану Григорівну Андрончик з новими досягненнями! Нехай маленькі кроки наближають нас усіх до великої ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень