A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Відбулася робоча зустріч лідерів учнівського самоврядування Решетилівської громади

Дата: 16.05.2023 14:31
Кількість переглядів: 278

В ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" сьогодні згуртовано та активно працювали молоді лідери учнівського самоврядування нашої громади. Перед початком робочої зустрічі учні разом із директором краєзнавчого музею Юрієм Кісілем вшанували пам'ять загиблих воїнів Решетилівської ТГ біля стендів у центрі міста.  

Метою зібрання стало не лише планування роботи на рік, а й, перш за все, написання та затвердження головного документу учнівського активу - статуту. Учитель історії опорного закладу Ігор Гмиря детально ознайомив присутніх із нормативними документами, на основі яких в подальшому діятиме самоврядування, а також розповів про права та обов'язки членів спільноти; дав рекомендації щодо формування назви лідерської організації та використання соціальних мереж в її роботі. 

Разом із координатором Інною Пасішник учні обговорили структуру учнівського самоврядування та, поділившись на групи, працювали над написанням статуту, який потім представили і затвердили. Окрім того, діти висловили свої ідеї щодо участі у майбутніх заходах та визначилися із напрямками роботи учнівського самоврядування на цей рік. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень