A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Педагоги Решетилівської громади стали переможцями Всеукраїнського конкурсу «Клімат для наших дітей»

Дата: 20.05.2023 09:17
Кількість переглядів: 439

Решетилівські педагоги вкотре доводять свій високий рівень професійної майстерності. Цього разу Тетяна Шуть із Потічанської філії І-ІІ ст. з дошкільним підрозділом ОЗ «Решетилівський ліцей імені І.Л. Олійника» та Людмила Тищенко із Калениківського ЗЗСО І-ІІІ ст. здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі для педагогічних працівників початкових класів «Клімат для наших дітей».

Для участі в конкурсі, який стартував ще у грудні 2022 року, вчителі підготували конкурсні кейси, де були розміщені матеріали, що засвідчують проведення з учнями одного з занять, запропонованих у дидактичних та методичних матеріалах для учнів 1-4 класів проєкту «Зміни клімату і сталий розвиток» та розробку 4 власних прикладів вправ або завдань для навчальних предметів: математика, читання, українська мова, я досліджую світ. 

Із 124 робіт, які надійшли з різних областей України, Шуть Тетяна стала переможцем у номінації «Як запобігти змінам клімату», а Тищенко Людмила посіла ІІ місце в номінації від партнера конкурсу «Краще розкрита тема екологічного маркування для запобігання змін клімату». 

Щиро вітаємо колег із перемогою! Дякуємо, що ви формуєте у дітей навички поведінки, які базуються на європейських цінностях, орієнтованих на здоровий спосіб життя, раціональне поводження з ресурсами і запобігання кліматичним змінам. 

Довідково повідомляємо, що даний Конкурс є одним із заходів просвітницького проєкту «Кліматична та екологічна освіта для школярів молодшої школи», який з 2020 року впроваджує ВГО «Жива планета» за підтримки Фінського Посольства в Україні у партнерстві з Міністерством освіти та науки України, Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів України, обласними інститутами післядипломної освіти педагогічних працівників та ін.

Дбаємо про екологічне майбутнє країни разом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень