A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Вітаємо вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості, ДЮСШ із успіхом в обласному конкурсі «Веселка»!

Дата: 29.05.2023 09:37
Кількість переглядів: 374

За кожною переможною сходинкою стоїть копітка праця, відповідальність, численні тренування, злети і невдачі, очікування результату… Тому ми надзвичайно пишаємося, що юні таланти Решетилівської громади впевнено продовжують здобувати зірки слави. 

Цього разу - на обласному конкурсі художньої самодіяльності учнів і вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Веселка». Це наймасовіший щорічний захід, який проводиться Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді з метою виявлення та підтримки обдарованих дітей.

Протягом трьох днів члени журі оцінювали 215 художніх номерів від творчої молоді з 93-х закладів загальної середньої освіти, 16-ти закладів позашкільної освіти, 1-ї мистецької школи. Загалом  - 2017 учасників!

За загальними підсумками решетилівські виконавці гідно представили себе на обласному конкурсі. Щиро вітаємо творчих та успішних із призовими місцями!

 

- Колектив «Афродіта» Будинку дитячої та юнацької творчості (Хореографічний жанр – сучасна хореографія) відзначений грамотою.

- Влада Самойленко, вихованка Будинку дитячої та юнацької творчості - І місце (Вокальний жанр – естрадна пісня).

- Старша група народного художнього колективу вокального гуртка «Валентина» Будинку дитячої та юнацької творчості - І місце (Вокальний жанр – естрадна пісня).

- Колектив барабанщиків «Ритм» Будинку дитячої та юнацької творчості – ІІ місце (Інструментальний та вокально-інструментальний жанри).

- Колектив «Мрія» Дитячої юнацької спортивної школи – ІІІ місце (Оригінальний жанр).

 

Дякуємо всім учасникам та їх керівникам за високий рівень підготовки! Чекаємо з новими здобутками та перемогами!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень