A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Дитинство - казка, мов чарівна мить!

Дата: 01.06.2023 08:10
Кількість переглядів: 236

В перший день літа радо вітаємо всіх дітей Решетилівської громади із прекрасним святом - міжнародним Днем захисту дітей! Це особливе свято, бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.

Наші діти заслуговують на щасливе мирне дитинство, де вони спокійно ходитимуть в садочок, навчатимуться в школі, будуть гратися у своїх будинках, не боячись сирен чи вибухів. Вони повинні мати відчуття повної безпеки, любові і підтримки, бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог… Війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох – навіть здоров’я та життя.

Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день цікавим та незабутнім. Попереду багато роботи. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє, що живе у наших дітях. Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом.

Сьогодні, 1 червня, ми пропонуємо долучитися до фестивалю відео-вітань на адресу дітей «Дитинство – казка, мов чарівна мить...». Публікацію потрібно розмістити в групі відділу освіти в мережі Facebook із хештегом #дорослі_дітям. Шановні дорослі, зробіть так, аби ваші щирі слова вітань залишилися в пам’яті дітей надовго!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень