A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

У Решетилівці відбулося вручення стипендії міського голови

Дата: 01.06.2023 09:59
Кількість переглядів: 506

Сьогодні в Міжнародний день захисту дітей в актовій залі Решетилівської міської ради відбулася приємна і хвилююча подія - секретар міськради Тетяна Малиш вручила сертифікати на отримання стипендії міського голови обдарованим дітям нашої громади. 

Цьогоріч ними стали:

  • випускниця Остап’євського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Євгенія Захаренко (галузь "навчальна та науково-дослідницька діяльність"). Вона є переможцем ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін: І місце з біології; ІІ (міського) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін: І місце з української мови і літератури. У ІІ (міському) етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика та ІІ (міському) етапі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді ім. Т.Шевченка зайняла І місця. У Всеукраїнському етапі конкурсу - есе патріотично-громадянської тематики "Єднанням сильні" зайняла ІІ місце.
  • учень ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Микита Столбцов, вихованець гуртка декоративно-ужиткового мистецтва "Веселі саморобки" Будинку дитячої та юнацької творчості (галузь "мистецтво та культура"). Нагороджений сертифікатом учасника обласного фестивалю майстер-класів художньої творчості для осіб з особливими освітніми потребами; сертифікатом учасника обласного заходу "Нам все під силу!"; дипломом ІІІ ступеня в обласному дистанційному конкурсі вихованців гуртків художньо-технічного профілю "Візерунки фантазій"; дипломом І ступеня обласної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край"; дипломом за ІІ місце у Всеукраїнському дистанційному мистецькому конкурсі "Янголятко Перемоги"; лауреат І ступеня V Всеукраїнського конкурсу "Битва жанрів ART" та ін.
  • учениця ОЗ "Решетилівський ліцей ім. І.Л. Олійника" Катерина Мосієнко, вихованка гуртка "Спортивне орієнтування" Центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді (галузь "спортивні досягнення"). Вона показала високий рівень підготовки, навчання та досягнень на спортивних змаганнях зі спортивного орієнтування обласного та всеукраїнського рівня. Є призером та переможцем Традиційних літніх змагань зі спортивного орієнтування "Купава-О 2022" м. Світловодськ, ІІ місце на дистанції мікроспринт, І місце на середній дистанції, ІІ місце на подовженій дистанції; на Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування серед закладів позашкільної освіти в м. Мукачево І місце на довгій дистанції (перше виконання ІІ спортивного розряду), ІІ місце на дистанції спринт (виконання І спортивного розряду) та ін. 

Радість учнівських перемог розділили також їхні батьки, які не тільки вболівають за успіхи своїх дітей, а й є співавторами, духовними наставниками кожного досягнення. За сумлінне виховання дітей та неоціненний внесок у досягнуті ними успіхи Лені Іванівні, Альоні Миколаївні та Тетяні Володимирівні вручені подяки.

Дякуємо також керівникам та педагогам, завдяки самовідданій праці яких наша громада може по праву пишатися молодим інтелектуальним надбанням. Кожен з них є взірцем для наслідування, і хоча праця вчителя зазвичай є непомітною, проте вона не легка і ставить собі за мету виховати освіченого громадянина України.

Пишаємося вами та бажаємо досягти нових вершин творчості!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень