A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Решетилівської міської ради

Стартувала основна сесія складання національного мультипредметного тесту

Дата: 05.06.2023 09:08
Кількість переглядів: 130

Сьогодні, 5 червня, розпочинається основна сесія тестування, яка триватиме до 23 червня. Кількість бажаючих скласти національний мультипредметний тест на Полтавщині цього року значно збільшилася. Всього зареєстровано 11076 учасників НМТ, в минулому році ця цифра була меншою - близько 8 тисяч осіб. Про це 1 червня на брифінгу в офіційному медіацентрі Полтавщини розповів директор Департаменту освіти і науки ПОВА Євген Кончаковський.

Він зазначив, що цьогоріч у тестуванні з’явився вибірковий блок. Перші два блоки - з української мови та математики, а решта дисциплін пропонуються на вибір. Серед них – історія України, іноземна мова, біологія, хімія та фізика. Третій предмет обирається учасниками самостійно.

Тестування триватиме 180 хвилин, на кожен із блоків виділяється година. Щоб отримати пороговий результат – 100 балів, учаснику потрібно виконати не менше 10% завдань із кожного блоку. Всі екзаменаційні центри обладнані комп’ютерною технікою, забезпечені безперебійним інтернетом та мають укриття. Задля безпеки місце розташування пунктів здачі НМТ повідомлять лише учасникам напередодні тестування.

Додаткова сесія складання тесту триватиме з 11 по 24 липня. Результати оцінювання майбутні абітурієнти отримають у своїх особистих кабінетах 28 червня і 29 липня відповідно.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень